Zeker wedden
Woning en Tuin

Een rijk aanbod aan gordijnen in Den Bosch

Bij Rietveld Woninginrichting in Den Bosch kunt u terecht voor een rijk aanbod aan raambekleding, persoonlijk advies en een levering van op maat gemaakte gordijnen. De showroom van dit bedrijf zal u met een oppervlakte van 5000 m2 genoeg wooninspiratie brengen. Dit geldt voor gordijnen, overgordijnen, vitrages en inbetweens, maar ook in binnenzonwering en vloerbedekking is Rietveld Woninginrichting al meer dan 60 jaar gespecialiseerd.  Naast een ruim en divers assortiment kunt u bij dit bedrijf rekenen op een hoogstaande service waarbij maatwerk geleverd kan worden.

Vind de juiste gordijnen in deze groothandel

Het kiezen van de juiste gordijnen die volledig passen bij uw smaak en de inrichting van uw woning kan soms best lastig zijn. Gordijnen hebben afhankelijk van de kleur, het dessin en materiaal dat u kiest een specifieke uitstraling en zijn daarmee sfeerbepalend in de woonruimte. Daarbij maken ze vaak de woning compleet. Kunt u wel wat advies gebruiken bij het uitzoeken van uw droomgordijnen? Dan mag u rekenen op de hulp van de adviseurs van Rietveld Woninginrichting. Deze adviseurs kunnen met u meedenken en op basis daarvan mogelijkheden aandragen uit het brede assortiment aan landelijke, klassieke en moderne gordijnen. Daarbij kunt u kiezen uit heel diverse motieven, materialen, dessins, kleuren en kleurencombinaties.

Op maat gemaakte gordijnen in Den Bosch

Heeft u eenmaal de perfecte stof gevonden? Dan kunnen de gordijnen voor uw woning op maat worden gemaakt. Hiertoe zullen medewerkers van Rietveld Woninginrichting langskomen bij u op locatie om de precieze maten op te nemen. Vervolgens gaan deskundige specialisten in het atelier aan de slag om uw gordijnen op maat te vervaardigen. De service is volledig; eenmaal op maat zullen de gordijnen in Den Bosch bij u geleverd en opgehangen worden, zodat u snel kunt genieten van uw interieuraanwinsten. Kiest u bovendien voor gordijnrails of roedes uit de collectie van Rietveld Woninginrichting? Dan zullen ook deze voor u geplaatst worden.

https://www.rietveldwoninginrichting.nl/