Zeker wedden
Woning en Tuin

Mooi en functioneel gaan samen bij deze meubelmaker in Breda

Wanneer u uw woning of bedrijfspand wilt inrichten met designmeubilair, dan ziet uw interieur er achteraf vaak schitterend uit, maar zijn de meubelstukken niet altijd even handig in gebruik. Zo kan het zijn dat de maatvoering niet optimaal is, waardoor u bijvoorbeeld aan een tafel zit die eigenlijk te hoog is, of waaraan u niet lekker werkt in de keuken, omdat het aanrechtblad eigenlijk te hoog of te laag is. Daar biedt DRÉ Tailor made Furniture een oplossing voor. Deze meubelmaker uit Breda maakt uw meubelen op maat, zodat deze er niet alleen schitterend en geheel volgens uw wensen uitzien, maar ook nog eens functioneel zijn. Zo combineert u het beste van twee werelden.

Op maat gemaakte meubelen voor particulieren en bedrijven

Deze meubelmaker in Breda is niet alleen actief voor mensen die thuis schitterende op maat gemaakte meubels willen hebben, maar ook voor bedrijven. Zo is dit bedrijf bijvoorbeeld gespecialiseerd in receptie- en deskmeubilair voor zorginstellingen als ziekenhuizen en bijvoorbeeld voor winkels. Ze zorgen ervoor dat het meubilair helemaal past bij de rest van de inrichting van uw bedrijf of instelling. Op deze manier laat u een goede en professionele indruk achter bij cliënten.

Laat uw keuken geheel op maat ontwerpen

Een andere specialisatie van Dré Tailor made Furniture is het ontwerpen en plaatsen van geheel op maat ontworpen keukens. Zo kunt u uw keuken precies zo laten maken zoals u voor ogen heeft, zodat u er op een prettige manier kunt werken. Een keuken die praktisch is ingedeeld essentieel op plekken waar u voor veel mensen moet koken, zoals in zorginstellingen. Daarom ontwerpt deze meubelmaker in Breda ook graag keukens voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Hierbij wordt er extra rekening gehouden met de behoefte om eten lang warm te houden. Daarom worden er in dit soort keukens bijvoorbeeld vaak stoomovens geïnstalleerd, die alle gerechten op een hygiënische en veilige manier verwarmen én warm houden. Het kan allemaal met de op maat gemaakte keukens en andere meubelen van dé meubelmaker uit Breda.

https://dre-tmf.nl/