Zeker wedden
Image default
Dienstverlening

Een vloerluik op maat: exclusief en praktisch

Een vloerluik op maat: het is de ideale en unieke oplossing voor de openingen boven de trappen en kelders. Natuurlijk zijn er deuren te maken naar de kelder toe. Het nadeel daarvan is dat u op de bestaande verdieping ruimte kwijt, omdat u een hele hoek moet gebruiken voor de ombouw. Een vloerluik is een handige oplossing, waardoor u de kelder afdekt en tegelijkertijd geen ruimte verliest op de begane verdieping. Onze luiken zijn allemaal elektrisch en dus niet zwaar om op te tillen, maar heel simpel te bedienen via een afstandsbediening of een wandschakelaar.

Een vloerluik houdt de warmte binnen

Het eerste voordeel van een luik is dat het de warmte binnenhoudt. De warmte verdwijnt niet naar zolder en de kou komt uit uw kelder niet omhoog. Dat is energiezuinig en dat bespaart een hoop kosten. Het tweede voordeel is dat het de stof tegenhoudt, die bij open trappen naar beneden zakt. Dat scheelt in schoonmaaktijd. Het derde voordeel is het vergroten van de beweegruimte. Onze vloerluiken zijn sterk genoeg om over te lopen. Het zou toch mooi zijn als u overal op zolder kunt lopen zonder op te hoeven letten voor het gat in de vloer?

 

Een artistieke waarde

Een vloerluik op maat heeft bovendien een artistieke meerwaarde. Wat is er mooier dan te kunnen pronken met uw wijnkelder waar uw bezoekers door een luik van sterk glasplaat zo naar kunnen kijken?

 

Maatwerk vloerluiken

Met een vloerluik op maat bedoelen we ook echt: op maat. Wij komen bij u langs om alles precies op te meten en uw wensen persoonlijk te bespreken. We kunnen het van glas maken of het naadloos laten aansluiten bij de rest van de vloer. Het maakt daarbij niet uit van welk materiaal uw vloer bestaat: tegels, tapijt, laminaat, alles is mogelijk. Maar één ding beloven we u: alles is van hoogwaardige kwaliteit. Daar staan wij voor. Dat willen we graag aan u laten zien.