Zeker wedden
Image default
Dienstverlening

Welke apparaten verbruiken het meeste stroom?

Je hebt natuurlijk meerdere elektrische apparaten in je huis maar welke apparaat verbruikt het meeste stroom? Je zou het niet denken maar je licht verbruikt het meeste stroom in een jaar, eigenlijk is het ook niet eens zo raar, want je gebruikt dat ook het meest in je huis. het is zo een 180 euro per jaar en 880 kwh dat is best veel. Je televisie staat op nummer 2 maar elk jaar gebruiken mensen steeds minder de televisie. Het internet en de telefoons worden wel steeds elk jaar meer gebruikt en zo worden dus de televisies minder gebruikt. De televisies die kost ongeveer zo een 100 euro per jaar en verbruikt zo een 700 kwh. 

eigen groep

Sommige apparaten moeten zelfs op een eigen groep, omdat ze teveel kwh verbruiken. De vaatwasser en de wasmachine die moeten op een eigen groepen. Je mag op een groep eigenlijk maar een bepaald watt hebben, want anders kan er kortsluiting ontstaan dus let goed op wat allemaal op welke groep zit. De wasmachine en vaatwasser verbruiken ook het meest per keer dus let daar goed op. Wanneer je meerdere dingen op een groep hebt bel dan het liefst een elektricien. De elektriciens die kunnen snel en veilig alles voor je verwisselen en plaatsen als je dat wel wilt natuurlijk.

Elektriciens die kunnen het voor je vervangen

De meeste apparaten kan nog wel best veel geld kosten en ze gaan meestal best snel kapot als ze niet van goede kwaliteit zijn. Je hebt daarom nu dus ook elektriciens die alle elektrische apparaten die dus stroom gebruiken repareren. Vroeger bestond er geen stroom en elektra dus de elektriciens bestonden vroeger dus ook niet. Met de tijd mee komen er dus banen en er gaan ook dan banen weg.

 

Gerelateerde artikelen

Een contract in een andere taal opstellen

Mijn eerste jaar boek

De lokale makelaar