Zeker wedden
Image default
Mode en Kleding

Hoogwaardige tassen en lederwaren koopt u op de markt in Tilburg

Wilt u graag hoogwaardige tassen en lederwaren kopen, dan gaat u natuurlijk naar de markt in Tilburg. Hier vindt u namelijk een lederwaren- en tassenkraam met de mooiste producten. Deze kraam op de markt in Tilburg is van de specialist CLD Lederwaren. Zij hebben een ruim assortiment met diverse producten, zoals tassen, horloges, reisartikelen en meer. U vindt deze specialist op vrijdag in Tilburg op de markt op het Wagnerplein van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag op het Koningsplein van 9.00 tot 17.00 uur. Wilt u liever naar de markt in Rijen? Ook daar staan ze voor u klaar met hun tassen en lederwaren! In Rijen staan ze elke donderdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Online de mooiste producten van deze specialist kopen

Wanneer u de hoogwaardige producten van deze specialist graag online wilt bestellen, is dit ook geen enkel probleem. Ze bieden hun producten namelijk ook aan in de webshop. Ze staan dus niet alleen met hun kraam op diverse markten, maar bieden u ook een gevarieerd en uitgebreid aanbod aan in de webshop van CLD Lederwaren. Kies bijvoorbeeld uit de mooiste tassen,  zoals schooltassen, rugtassen, sporttassen, schoudertassen en boodschappentassen of maak een keuze uit de mooiste portemonnees, handschoenen en creditcardhouders. Bekijkt u toch liever eerst de producten in het echt? Ga dan langs op de markt in Tilburg of kies ervoor om een van de andere markten te bezoeken waar CLD Lederwaren staat met zijn kraam. Zo staan ze bijvoorbeeld ook op de markt in Veldhoven, Baarle-Nassau en Rijen.

Bezoek de kraam of bestel uw producten in de webshop

Heeft u interesse in de producten van dit bedrijf? Bezoek dan de kraam op een van de markten waar ze staan óf bestel direct uw gewenste producten in de webshop. Heeft u vragen over de producten of het bedrijf? Neem dan gerust contact met ze op via de contactgegevens op de website van deze specialist. Ze helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen.

https://www.cld-lederwaren.nl/