Zeker wedden
Image default
Mode en Kleding

Parfum van Eight & Bob

Albert Fouquet was de zoon van een Parijse aristocraat en maakte deel uit van de Franse elite. Hij creëerde in die tijd diverse geuren voor eigen gebruik en droeg die vervolgens naar verschillende sociale evenementen. De unieke geur werd erg populair, maar Fouquet was niet van plan om zijn producten ook daadwerkelijk op de markt te brengen. In 1937 stuurde hij voor het eerst een sample van het product naar iemand anders, en niemand minder dan John F. Kennedy. De twee ontmoette elkaar in Frankrijk en J.F.K. was eveneens erg onder de indruk van het parfum van Albert Fouquet. Later werd het merk pas echt op de markt gebracht onder de naam Eight & Bob.

De schaarse ‘Andrea’ takjes

Het hoofdingrediënt van Eight & Bob zijn de ‘Andrea’ takjes. Deze takjes zijn heel schaars omdat ze alleen in bepaalde gebieden groeien. Bovendien kun je deze takjes alleen in december en januari plukken. De schaarste van dit ingrediënt heeft er ook voor gezorgd dat de producten van Eight & Bob exclusief zijn geworden. Er worden jaarlijks maar een beperkt aantal flesjes parfum vervaardigd, afhankelijk van het aantal takjes dat ze dat jaar hebben kunnen plukken. Wil je voor jezelf of voor iemand anders een uniek product aanschaffen? Bestel dan een product van Eight & Bob in de webshop van White of ga langs in de winkel van deze specialist in Den Haag.

Bekijk het assortiment van deze specialist

White is een specialist in herenkleding en diverse accessoires voor mannen. Ze bieden diverse topmerken aan met exclusieve collecties, waaronder het merk Eight & Bob. Wil je graag zo een flesje parfum kopen? Bestel deze dan online of bezoek de fysieke winkel van White in Den Haag. Daar ontvang je, indien gewenst, persoonlijk advies van het aanwezige personeel en krijg je een beter beeld van de collectie.

https://www.whiteonline.nl/