Zeker wedden
Image default
Dienstverlening

Mijn eerste jaar boek

Veel ouders denken met weemoed terug aan die tijd dat hun kinderen nog van die kleine hummeltjes waren. De eerste tandjes, de eerste stapjes en die schattige foto in de armen van oma. Als de kinderen groter zijn, vinden ze het zelf ook vaak leuk om die herinneringen samen met de ouders op te halen. Vaak gebeurt er in het eerste jaar zoveel, dat je helaas als ouder ook veel vergeet. Gelukkig is er nu een ‘Eerst jaar boek’. Een boek vol met herinneringen die een glimlach op het gezicht van de lezer tevoorschijn tovert.

 

Een origineel cadeau

Het ‘Mijn eerste jaar boek’ is niet alleen een origineel kraam cadeau, een babyshower cadeau of een zwangerschap cadeau, maar ook gewoon leuk om zelf te kopen als je zwanger bent. In dit unieke boek kunnen alle waardevolle herinneringen worden vastgelegd die te maken hebben met je kindje. Kleine dingen die je anders zeker zou vergeten, maar die zo hartverwarmend waren. Of andere speciale momenten, het kan er allemaal in vermeld worden.

 

Voor ouders én kinderen

Het invulboek ‘Mijn eerste jaar boek’ is niet alleen een waardevol bezit voor iedere ouder, maar ook later voor het kind. Hoe leuk is het om jaren later te lezen wat jouw eerste woordjes waren of wat je wel al kon in je eerste levensjaar en wat niet? Misschien lees je het boek wel als je inmiddels zelf ook kinderen hebt en kun je vergelijken. Zelfs jouw kinderen zullen het leuk vinden om te lezen wat papa’s of mama’s lievelingsknuffel was.

 

Voor alle generaties

‘Mijn eerste jaar boek’ is dus eigenlijk een waardevol bezit voor meerdere generaties. Om te beginnen is het natuurlijk ontzettend leuk om een dergelijk invulboek als ouders te hebben. Het invulboek zal niet zijn waarde verliezen, het wordt alleen maar waardevoller met iedere belevenis en herinnering die je erin vermeldt. Daarom zijn dit soort boeken, zoals het ‘Mijn eerste jaar boek’ of de zwangerschap invulboeken zo leuk om te krijgen of te kopen. Maar het is ook zeer zeker een dankbaar cadeau om te geven.