Zeker wedden
Huishoudelijk

Geen kalk met de DAT Waterontharder anti kalkmagneet

U kent het wel. Tijdens het douchen ziet u veel kalkafzetting tegen uw glazen douchewand en douchekraan. Dit is dan wel op te lossen met schoonmaakmiddelen. Alleen is dit slecht voor het milieu, kost het veel tijd en vergeet niet dat het geld kost om al die schoonmaakmiddelen aan te schaffen. Een definitieve oplossing zou dan handig zijn.

Minder kalk met de DAT waterontharder anti kalkmagneet.

Een DAT waterontharder anti kalkmagneet zorgt ervoor door middel van magnetisme dat er minder kalk afzetting is in uw waterleiding, wasmachine, vaatwasser, kranen en dergelijke. De waterontharder wordt om de waterleiding geplaatst liefst meteen na de watermeter in uw woning. Dat is eenvoudig zelf te doen met het meegeleverde bundelbandje. U hoeft geen monteur langs te laten komen.

Het magnetisch veld zorgt ervoor dat de negatieve kalk ionen tot positief worden omgezet waardoor de kalkdeeltjes minder kunnen samenklonteren. Hierdoor krijgen ze geen kans om zich te hechten aan uw waterleidingbuizen, kranen en andere apparaten in uw woning.

Minder kalk betekent ook dat u minder geld hoeft uit te geven aan schoonmaakmiddelen. Dus ook minder tijd kwijt bent aan het schoonmaken zelf. En vergeet niet dat als er minder kalk op bijvoorbeeld de verwarmingselementen van uw boiler, vaatwasser en wasmaschine zit deze sneller warm is en dus minder stroom verbruiken. Daarnaast zal de levensduur van uw apparaten aanzienlijk toenemen.

Minder huidirritaties door zachter water

Voor mensen met huidziektes zoals bijvoorbeeld eczeem, psoriasis is zacht water een stuk aangenamer. Maar ook u zelf zal het merken als u bijvoorbeeld onder de douche vandaan komt en uw haar heeft gewassen. het voelt een stuk zachter en aangenamer aan.

Als u meer wilt weten over dit product kunt u eens gaan kijken bij Warmteshop.EU. Deze is te vinden via deze link.

https://warmteshop.eu/product/eco-bronce-antikalkmagneet-waterontharder-dat/