Zeker wedden
Sports / Soccer

Skischoenopmaat.nl is de beste webshop voor mij!

Wat heeft skischoenopmaat.nl mij goed geholpen zeg! Ik kan nu eindelijk skischoenen aan die mij ook echt passen. Zelf heb ik namelijk maat 46 qua schoenmaat. Met deze schoenmaat heb ik al vaak problemen om normale schoenen te kopen. Laat staan een paar skischoenen die maar tot 43 gaan. Dus ik moest een bedrijf vinden die mij hierbij kon helpen en skischoenen voor mij op maat kon laten maken. Maar waar kan je zoiets laten doen? Ik had werkelijk geen idee.

Alles wordt netjes geregeld bij Skischoenopmaat.nl

Ik had nog nooit van skischoenopmaat.nl gehoord, totdat een goede vriend van mij met nieuwe skischoenen aankwam. Hij kwam heel enthousiast over en ik weet toevallig dat hij ook mega voeten heeft net als ik. Dus ik vroeg aan hem waar hij deze schoenen vandaan had gehaald en dat ik namelijk er veel moeite mee had. Hij zei dat hij deze via een website heeft laten maken op maat. Ik had geen idee dat dit kon en was meteen erg geïnteresseerd. Ik kreeg de website link van het bedrijf en ben daar meteen op gaan kijken. Daar zag ik inderdaad dat ik skischoenen op maat kon laten maken in de winkel zelf en dat het een zes stappenplan heeft.

Goede service

Ik ben dus naar de winkel gegaan om mijn nieuwe skischoenen op maat te laten maken. Het was een gekke ervaring omdat ze een soort van 3D model van mijn voet gingen maken, zodat ze echt de exacte maat schoen voor mij konden maken. Na ongeveer een paar weken wachten, kreeg ik een bericht dat de skischoenen klaar waren om opgehaald te worden. Toen ik voor het eerst in die schoenen ging staan, voelde ik voor het eerst bij skischoenen dat ik niet meteen last had van me voeten. Ik was hier super blij mee en ik kan echt niet meer zonder.

Contact

Meer weten over hoe u uw eigen skischoen op maat kunt krijgen? Bekijk dan de website via www.skischoenopmaat.nl voor meer informatie over de producten en diensten die zij aanbieden.