Zeker wedden
Huishoudelijk

Vaatwastabletten die goed zijn voor het milieu

Ecologisch wassen wordt belangrijker

Het milieu wordt steeds belangrijker. We merken het om ons heen, in het nieuws, vanuit de overheid. We moeten grote stappen maken om het milieu en de natuur te beschermen op ons planeet. Maar grote stappen maken doe je met z’n allen. Hoe kun je zelf nu eerste stap zetten? De eerste stap begint altijd bij je zelf. En vaak ook gewoon thuis, in je alledaagse huishouding. Zo ook het wassen en het gebruik van wasmiddelen, schoonmaakmiddelen en andere reinigers in het om het huis. Zet de stap voor ecologisch schoonmaken en kies voor Klok!

Ecologische vaatwastabletten bestellen direct bij Klok zelf

Klok is een bekend merk en fabrikant van zeep producten. Dat doen ze al meer dan 100 jaar van hun eigen zeep fabriek in Deventer. De laatste jaren heeft Klok meer en meer de stap gezet naar gebruiksvriendelijke ecologische wasmiddelen voor het huishouden. Enkele veel onze veelgekochte producten zijn;

  • ecologische vaatwastabletten
  • eco wc reiniger
  • wasmiddel wit en kleur
  • eco afwasmiddel

De vaatwastabletten van Klok zijn all-in one varianten en voorzien van het Nordic Allergy label én het EU Ecolabel. Producten met het Europese Ecolabel en het Nordic Ecolabel moeten voldoen aan strenge milieu-eisen voor ingrediënten en verpakking. Zo zijn ze vrij van parfum en kleurstoffen en bevatten ze zo min mogelijk ingrediënten die bijdragen aan bijv. algenvorming in het water. Dit draagt bij aan een lager milieubelasting en daarom is het bestellen van ecologische vaatwastabletten van Klok een juiste en bewuste keuze!

Verschil tussen All in one tabletten en normale tabletten

Ook goed om te weten is dat de tabletten van Klok zogenaamde all in one tabletten zijn. Om het verschil uit te leggen met zogenaamde ‘standaard’ tabletten;

Standaard vaatwastabletten bevat alleen wasmiddel. Om je vaatwasser goed schoon te houden dien je speciaal glansspoelmiddel en zout regelmatig toe te voegen. De all in one tabletten van Klok hebben dit ingebouwd. Dus reiniging, waterontharding en streeploos opdragen zitten ingebakken in deze tabletten. Super handig dus! Daarnaast bezitten ze extra functies, zoals metaalbescherming en anti-glascorrosie voor je glaswerk en bestek.

Nieuw bij Klok: XXL grootverpakking waspoeder

Voor huishoudens die veel wassen biedt Klok nu speciale XXL grootverpakking waspoeder aan. Geschikt tot wel ca. 74 wasbeurten. De verpakking bevat 4,81kg klok ecologische waspoeder en is leverbaar voor de witte en gekleurde was. Ook de XXL verpakkingen voldoen aan het Nordic Allergy label en EU Ecolabel voor een huidvriendelijke en ecologische wasbeurt.

Probeer Klok nu uit me de Klokbox

Bestel de klokbox en probeer alle producten van klok uit voor slechts €19,95 met gratis verzending via de website van Klok. Laat ons weten wat je ervaringen zijn en plaats in de toekomst nieuwe bestellingen van je eigen account. Simpel, snel en veilig!

https://www.klok-eco.nl/