Zeker wedden
Mode en Kleding

Uw adres voor bedrijfskleding in de bouw

Het is essentieel dat uw personeel op een verantwoorde en veilige manier hun werkzaamheden kunnen verrichten. Daarom is passende bedrijfskleding in sectoren als de bouw belangrijk. Dames- en heren werkkleding die u bij A. van Raak Workwear vindt, beschermt uw werknemers tegen diverse omstandigheden. Dit is dé leverancier als het aankomt op veilige en verantwoorde kleding die beschermt tegen hitte, regen, kou, vuur of beperkt zicht.

Diverse mogelijkheden als u bedrijfskleding voor de bouw koopt

Net als u wilt A. van Raak Workwear dat uw personeel iedere ochtend of nacht veilig aan het werk kan. Daar maakt bedrijfskleding onderdeel van uit. Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten als u bedrijfskleding voor in de bouw gaat aanschaffen. Zo moet de kleding droog, warm, comfortabel en veilig zijn. Welke bedrijfskleding geschikt is voor uw bedrijf, is natuurlijk afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden. In de collectie van dit online adres vindt u onder andere:

  • Vlam vertragende kleding
  • Werkjassen en -broeken
  • High Visibility kleding
  • Werk- en veiligheidsschoenen

Daarnaast vindt u in de collectie ook accessoires, zoals gehoorbeschermers, helmen, werkhandschoenen en werkbrillen. Wilt u dat uw werknemers herkenbaar blijven? Kies er dan voor om werkkleding te laten bedrukken.

Bestel uw bedrijfskleding voor de bouw gemakkelijk online

U profiteert bij A. van Raak Workwear van veel mogelijkheden als u bedrijfskleding voor de bouw wilt bestellen. Naast dat u keuze heeft uit een divers aanbod bedrijfskleding en u kleding kunt laten bedrukken, profiteert u van scherpe prijzen en dankzij de ruime voorraad geniet u van een snelle levering. Heeft de bedrijfskleding voor de bouw gevonden die u zocht? Bestel deze dan gemakkelijk online. Vul het orderformulier in en geef aan wat u wilt bestellen. Vervolgens vult u uw gegevens in en plaatst u uw bestelling. Daarna ontvangt u een offerte op maat en weet u precies waar u aan toe bent.