Zeker wedden
Image default
Mode en Kleding

Je ruiteroutfit op de rest van je uitrusting afstemmen

Paardrijden is voor veel mensen niet alleen een sport of bezigheid, het is een manier van leven. Een activiteit waar veel tijd, aandacht en liefde in gaat zitten. En dat is terug te zien in het aanbod aan kleding en uitrusting voor paarden en ruiters. Dankzij een ruim aanbod met uitgebreide kleur- en textuurmogelijkheden kun je jouw outfit uitstekend afstemmen op de rest van je uitrusting.

Ga op zoek naar merken die goed bij elkaar passen

Niet alleen jij zelf maar ook je paard heeft een uitrusting nodig. Denk aan een dekje, bandages, een hoofdstel en natuurlijk een zadel. Deze uitrusting wil je mooi bij je outfit laten passen. Kijk bijvoorbeeld eens naar dekjes van Eskadron. Hoogstaande kwaliteit, ademend materiaal waardoor je paard niet onnodig gaat zweten en verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en uitvoeringen.

Combineer comfort met veiligheid voor jezelf en je paard

Veiligheid en comfort zijn bij paardrijkleding en –uitrusting uitstekend te combineren. Neem de Samshield cap bijvoorbeeld. Deze is gemaakt van materialen die erg sterk zijn terwijl ze bijna niets wegen. Daardoor zit de cap comfortabel op je hoofd, ook wanneer je deze de hele dag draagt. En dankzij de speciale vormgeving is er voldoende luchttoevoer waardoor je hoofd altijd koel blijft. De perfecte combinatie van comfort en veiligheid dus. En je ziet er nog eens top uit ook!

Goedkoop is duurkoop

Het is een cliché maar wel net zoals de meeste clichés bevat ook deze een kern van waarheid. Een goede cap van KEP Italia bijvoorbeeld, gaat jaren mee waar een goedkope helm vaak na een jaar of zelfs een paar maanden al vaal begint te worden. Ook zaken zoals de kinband kunnen snel slijten en dan moet je de cap alweer vervangen. Hetzelfde geldt voor de rest van je kleding. Let bijvoorbeeld maar eens op de stiknaad van kleding van PS of Sweden en vergelijk dit met een goedkoper merk. Het verschil is meteen duidelijk!