Zeker wedden
Sports / Soccer

Het schaakspel, een spel voor iedereen en passend op elk moment

Een schaakspel is een spel voor jong en oud passend in alle seizoen. Gezellig op een koude winteravond met een kop warme chocolademelk rond het knapperde haardvuur het spel spelen met uw kleinkind. Of op een zonnig lentemorgen als het zonnetje de aarde om zich heen begint te verwarmen, een broeierige zomerdag of een regenachtige herfstmiddag. Aan het schaakspel is geen tijd verbonden. U kunt het overal en altijd spelen. Ook als u op reis bent kunt u een speciale reisversie meenemen. Deze schaakspellen zijn allemaal verkrijgbaar bij de Schaakkoning, de koning in het aanbod van schaakspellen. U kunt het zo gek niet bedenken of bij ons is het verkrijgbaar. Denk naast het klassieke schaakspel hierbij ook aan de speciale versies van het schaken. Het KUBB Vikingen en het laser chess zijn hier goede voorbeelden van. Zo blijft schaken leuk voor iedereen!

Het schaakspel draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen 

Het schaakspel is al jarenlang populair en wordt nog steeds dagelijks gespeeld. De jonge kinderen leren van de ouderen hoe het spel werkt en zo worden ook zij verwoed fan. Naast het feit dat schaken voor jongere kinderen ontzettend leuk is, draagt het ook bij aan de ontwikkeling. Door het bedenken van tactieken voor het spel, zien zij in het dagelijks leven sneller verbanden dan kinderen die het schaakspel nooit geleerd hebben. Ook logisch denken, problemen oplossen, rekenvaardigheid en ruimtelijk inzicht worden sterker ontwikkeld. Gelukkig is schaken niet alleen voor echte studiebollen, maar super populair onder alle jongeren. Kortom, het schaakspel draagt bij aan de ontwikkeling van jonge kinderen en is uiteraard gewoon ontzettend leuk om te spelen!

Ouders en scholen zijn bij ons van harte welkom!

Heeft u interesse in het schaakspel, bestel ze snel en eenvoudig online. Als u ze vandaag nog voor 15.00 uur besteld zijn ze morgen al in huis. Wij leveren niet alleen aan particulieren, maar ook aan scholen. Heeft u als school interesse in onze borden, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Schaakkoning levert u graag de gewenste borden.