Zeker wedden
Sports / Soccer

Fitness en small group training

Als je fitness leuker wilt maken kan je dat doen door middel van small group training. Bij onze sportschool kan je in groepsverband lessen volgen om aan een gezonder lichaam te werken. Gezamenlijk en onder begeleiding van een coach kan je naar een doel toe werken om fitter en sterker te worden. Het sociale aspect is voor sommige mensen een belangrijke beweegreden om toch te gaan sporten. Op die manier kan men op een leuke manier gemotiveerd blijven om wat aan de conditie te doen. Small group training biedt daarin de oplossing bij uitstek.

Hiernaast bieden we ook nog verschillende andere diensten aan waar je gebruik van kunt maken indien je bij ons komt fitnessen. Zo is het mogelijk om yoga lessen te volgen, maar je kunt ook zumba doen en verder is het een optie om gebruik te maken van onze personal training. Indien je advies wilt over voeding dan kan je eveneens bij ons terecht. Mocht je dus groepslessen willen hebben schrijf je dan in voor small group training bij onze fitnessclub.

Verschillende groepslessen

Onder small group training verstaat men fitness gerelateerde oefensessies die in een kleine groep worden gedaan. Zo kan men met een aantal mensen samen sporten of fitnessen terwijl een sociale sfeer behouden blijft. Andere mogelijkheden van small group training zijn bijvoorbeeld de zumba lessen die je kan volgen. Dit is een fitnessprogramma wat gebaseerd is op Latijns-Amerikaanse dans. En verder kan men de Oosterse technieken van de yoga toepassen om helemaal tot rust te komen. Ook dit wordt gedaan in een groep en is geschikt om zowel lichaam als geest helemaal gezond te maken.

Andere mogelijkheden

Naast small group training zijn er nog andere mogelijkheden waar men gebruik van kan maken bij onze sportschool. Het is mogelijk om personal training te ontvangen indien men een vastomlijnd doel heeft en dat graag zo snel mogelijk wil bereiken. En verder kan je bij onze fitnessclub voedingsadviezen krijgen die aansluiten op de fitnesslessen die worden gegeven waaronder de small group training.