Zeker wedden
Sports / Soccer

De leukste drone van dit moment

Als je een klein beetje droneliefhebber bent heb je de nieuwe DJI Spark al voorbij zien komen. Deze is sinds deze maand in Nederland te koop en ze gaan als zoete broodjes over de toonbank? Wat maakt deze nieuwe drone zo gewild?

1. Het formaat

Het allerbelangrijkste kenmerk van deze nieuwe DJI drone is uiteraard het formaat. Wanneer we kijken naar de grootte van deze mini drone zien we dat hij zelfs kleiner is dan de meeste smartphones. Dit is vrijwel ongeheoord voor drones. De Spark is daarmee nog kleiner dan de DJI MAvic, zijn wat oudere broertje. En die vonden we een jaar geleden ook al super klein! Bizar hoe snel de ontwikkelingen gaan op dit moment in de dronewereld.

2. De kleuren

De Spark is als eerste drone van DJI ook te verkrijgen in allerlei verschillende kleuren. Hiermee zien we dus echt dat DJI de drone heel populair wil maken voor een ander publiek. De Mavic en de Phantom drones waren echt gericht op high end klanten, met de Spark gaat het merk voor de casual gebruiker.

3 De camera

Daarnaast beschikt de Spark ook nog eens over een goede camera. Je kun deze drone dus gewoon meenmen op vakantie en de tofste foto’s maken. Wil je de Spark kopen? Op Drone123.nl kun je zien waar je hem het goedkoopst kunt krijgen en actuele prijzen zien van alle bekende shops.