Zeker wedden
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een nieuwe vloer? Bezoek de specialist

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer? Dan kun je uit veel verschillende soorten vloeren kiezen. De meest voorkomende keuzes zijn vloerbedekking, laminaat, houten vloer, PVC of tegels. In dit artikel bespreken wij de voordelen van laminaat, want dat is toch wel één van de meest gebruikte vloer beleggingen in Nederland.

 

Het is goedkoop

Een belangrijke reden waarom mensen voor laminaat kiezen: het is goedkoop en er zijn zeer veel keuzes. In principe is laminaat om twee verschillende redenen goedkoop. Het is aan de ene kant goedkoop omdat het zeer gemakkelijk om te leggen is. Je kunt dit dus zelf doen, maar je kunt er ook voor kiezen om de specialist in vloeren daarvoor in te huren. Deze kunnen hem zeer snel leggen, dus het scheelt ook veel arbeidsuren.

 

Het is geavanceerder geworden

Een ander voordeel is dat de laminaatvloeren tegenwoordig veel beter zijn dan vroeger het geval was. Vroeger was de kwaliteit van de laminaatvloeren namelijk erbarmelijk. Je had bijvoorbeeld vrij snel te maken met waterschade, want een beetje water kon al een bubbel veroorzaken. Tegenwoordig is het laminaat van een veel betere kwaliteit. Er komen minder snel krassen in het laminaat en het is bovendien ook nog eens zo dat de krassen minder goed zichtbaar zijn. Dus ook om die reden kan laminaat aan te raden zijn, want het heeft echt een evolutie doorgemaakt.

 

De nadelen bij de specialist in vloeren:

Hierboven hebben wij de voordelen besproken, maar het kent natuurlijk ook enkele nadelen. Een nadeel van laminaat is dat het lastig is om krassen er eenmaal uit te halen, wanneer deze erin zijn gekomen. Dat is natuurlijk zeer tragisch te noemen, zeker als je het laminaat nog maar net hebt. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje, dus het is wel aan te raden om daar ook goed rekening mee te houden. 

Op zoek naar een specialist in vloeren? Kijk dan op simsontapijt.nl voor meer informatie!