Zeker wedden
Sports / Soccer

Sporten op kunstgras

Steeds vaker zien we dat er gekozen wordt voor kunstgras om op te sporten. Dit is goed te verklaren, kunstgras als sportveld brengt vele voordelen met zich mee. Zoek je een bedrijf waar je terechtkunt voor kunstgras om op te sporten? En ben je benieuwd wat nou een goed bedrijf is waar je hoogwaardige kwaliteit kunstgras kunt kopen? Lees dan snel verder. In dit blog vertellen we alles wat je moet weten.

Waarom een sportveld van kunstgras?

Er zijn al vele sportverenigingen die kiezen voor een sportveld van kunstgras. Het is een ideale ondergrond om op te sporten. Het is mogelijk om erop te hockeyen, volleyballen, voetballen en basketballen. Dit kan allemaal op dezelfde kunstgrasmat. In tegenstelling tot gewoon gras heb je bijna geen onderhoud aan kunstgras. Je hoeft het gras niet te maaien of snoeien. Het gras is het hele jaar bespeelbaar. Dus ook als het regent kan het sporten gewoon doorgaan. Vario is dé specialist waar je terechtkunt als je op zoek bent naar kunstgras om op te sporten. Het gras is zeer slijtvast en kan dus intensief gebruikt worden. Vario zorgt voor belijning van het veld en kan extra kleuren aan het multifunctionele sportveld toevoegen. Ideaal dus!

Vragen over kunstgras om op te sporten

Wil je ook het kunstgras van Vario voor jouw sportveld? Dat kan! Vario helpt je graag op weg. Op basis van jouw wensen wordt de inrichting van het veld bepaald. Breng een bezoek aan de website voor meer informatie over kunstgras. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan de showtuin. Je ziet met eigen ogen de kwaliteit van het gras en kunt meteen advies vragen aan een van de gespecialiseerde medewerkers. Wil je meer weten over kunstgras of heb je een specifieke vraag? Neem gerust contact op met Vario, zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

https://vario-kunstgras.nl/