Zeker wedden
Sports / Soccer

Hou je kinderen in de gaten

Het werken in oorlogsgebieden kan vaak wel erg gevaarlijk zijn. Vooral als er gelopen of gereden moet worden door bepaalde gebieden. Dit geld voor soldaten maar ook voor vrijwilligers die helpen in rampgebieden.

Er zijn in die gevaarlijke gebieden veel risico’s te benoemen. In sommige situaties zijn er ernstige risico’s, bijvoorbeeld om beschoten te worden, geraakt te worden door een mortier, te worden gedood of ontvoerd. Het is op deze momenten belangrijk om een GPS Tracker mee te hebben. Zo kunnen collega’s en andere personen zien waar je bent. Het signaal wordt niet naar heel de wereld verspreid dus de mensen die je eventueel zouden willen ontvoeren kunnen je niet opsporen. GPS trackers kunnen dus van levensbelang zijn. Over het algemeen gaat deze een aardige tijd mee maar heeft helaas nog geen levenslange accu duur en moet hij wel om de zoveel uur worden opgeladen.

Een andere mogelijkheid om een GPS Tracker voor te gebruiken is real-time inzicht en kilometerregistratie. Dit geld dan voornamelijk voor de bedrijven met een groot wagenparkbeheer. Als we praten over het real-time inzicht dan hebben we het over het rijgedrag, de werkgever kan inzien hoe het rijgedrag is precies op dat moment. Wellicht worden maximum snelheden niet gehanteerd, is de acceleratie hoog en wordt er niet netjes uitgerold. Als dit het geval is dan kan deze persoon er op aangesproken worden want het is niet de bedoeling natuurlijk dat werknemers onverantwoord gaan rijden met de wagens van de werkgever. Daarnaast kan er ook gemakkelijk gedaan worden aan kilometer registratie. Bedrijven moeten de kilometer registratie vaak nog met de hand doen, dit is niet meer te doen en vooral niet voor grote bedrijven. Doormiddel van een GPS Tracker auto kan er snel en duidelijk een rapportage opgeleverd worden aan de belastingdienst welke de data één op één kan overnemen. Zo heeft de werkgever duidelijk en overzichtelijk alle kilometers in bestanden staan en kan tegelijkertijd zien of de werknemer wel de juiste routes rijd die hij zou moeten rijden. Het stiekem privé gebruik kan hierdoor ook gecontroleerd worden en uiteindelijk uitgesloten worden.

https://mygpstracker.nl/